Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 23-12-2011 15:05:36
Voeding & Gezondheid

E-book bevalt niet, kan ik mijn geld terugkrijgen?

[quote=mahadma schreef op donderdag 22 dec 2011, 15:44]een e book is software en dus kopieerbaar en niet retourbaar (zeker niet om persoonlijke redenen), maar hooguit ruilbaar bij aantoonbare fouten voor een ander maar wel hetzelfde boek. ...dit klinkt logisch en ik zeg ook niet dat het niet zo is, maar ik vraag het me wel af. ten eerste is een e-book als het goed is niet te kopiƫren (uiteraard kan het wel als je de beveiliging kraakt, maar dat is verboden), daarnaast is een e-book in mijn beleving geen software.

had het om een normaal, papieren boek gegaan, dan heb je 7 dagen bedenktijd. ik zou de vraag voorleggen aan http://www.consuwijzer.nl/">consuwijzer als ik jouw was.