Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-12-2011 23:38:49
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij auto centrum nieuw-vennep

In mijn taxiperiode als eigen-rijder altijd nieuw gereden.
in loondienst meegemaakt dat van het bedrijf taxi plus 4 bedrijfsbussen nooit op tijd apk-gekeurd waren en de oudste mercedesbus wel gekeurd was maar met een rechterruit die met een zuignap omhoog gehouden moest worden en een bijna niet meer werkende handrem.
er zijn dus kennelijk ook apk-keurstations die medewerking verlenen aan duistere zaken.

particulier met niet meer dan 3000 euro te besteden kocht ik (toevallig van de chefmonteur van de garage van der pouw waar ik als taxichauffeur altijd prima mee samen kon werken een lada met 32000 km op de teller.
een schone motorruimte, schone olie e.d. en strak.
de beste koop ooit gedaan want alleen 1 uitlaatpot vervangen en verder altijd stralend gereden,prima winterstart en zonder problemen door de apk-keuringen.

men mag dan wel een beetje lacherig doen over het merk lada maar toch naar mijn ervaring een uitstekende auto die voor weinig te koop is, niet te oud en met weinig km's.

dus, weinig geld? kijk dan verder dan de neus lang is al moet u bij een koop altijd een deskundig persoon meenemen als men er zelf géén verstand van heeft.
en............. laat alsjeblieft die handelaren links liggen!!
dat draait in de meeste gevallen uit op een miskoop!

de vrije vogel
ex taxi 135 amsterdam

ps. van der pouw bestaat niet meer onder die naam al zit die garage nog wel in weesp.