Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

we
wendy v haandel - 24-12-2011 14:49:54
Geldzaken & Recht

Problemen met electricien, wat zijn onze rechten?

[quote=mastag schreef op zaterdag 24 dec 2011, 14:00]oh wat zijn dit een nare situaties.
ik ken mezelf en zou er klaar mee zijn.
wel zou ik de betaling die je doet middels een soort betaalbewijs willen laten vastleggen om deze vervolgens bij het uwv neer te leggen. krijgt hij tenminste een strafkorting op zijn ww uitkering. schiet hij er financieel niets mee op.
daarnaast zou je ook oude werkgever kunnen contacten en hem vragen wat de situatie is.
eerst koopt hij alleen in via werkgever, dan wil hij btw erbij doen, dan zijn zijn uren duur, dan wil zijn baas (raar bij een zwarte klus) zijn geld hebben)
als hij via die baas arbeid heeft verricht zou ik die baas betalen en nooit !!!! hem persoonlijk.

succes en toch fijne kerstdagen

mastag ik zit zelf ook te twijfelen over dat bedrijf bellen, dan kan ik ook contacteren en nagaan of de prijzen eerlijk zijn. dat van uwv denk ik niet dat ik dat wil doen, want ik wil mij niet verlagen tot hetzelfde niveau. overigens "zegt" hij weer ander werk te hebben.


@ron, ik heb er als jonge vrouw van 23jaar, als leek zijnde totaal geen eieren van gegeten, en weet absoluut niet welke prijs ik er wel aan vast moest knopen om die plastic pijpjes etc. in de muren vast te nagelen. (sleuven etc. maken hoeft hij namelijk niet te doen.)

ik vraag niet om medelijden, ik vraag ook niet om beschuldigd te worden, ik vraag slechts om advies. blijkbaar wil jij die niet geven, maar vind je het wel nodig om me even te trappen, jammer is dat.



@ andere die wel mijn vragen wilde verhelderen, hartelijk bedankt!