Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-12-2011 15:14:00
Auto & Vervoer

Auto gekocht bij auto centrum nieuw-vennep

Klopt, een oud draadje.... echter (helaas) nog steeds springlevend.

blijf alert voor dit soort malafide 'bedrijven' !! en trouwens, dit 'bedrijf' bestaat nog steeds.

tja, en dit zinnetje op hun website: "adverteerder kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook." zegt ook al wat.


en zoals ik al eerder schreef: 'rdw erkend' en dat logo van 'dekra' zegt totaal (helemaal) niets over dit/een bedrijf. dit is meer om 'klanten' te misleiden, dat het hier om een betrouwbaar 'bedrijf' gaat.
elk autobedrijf kan deze logo's voeren en dat zegt dus helemaal niets over de wel of juist niet betrouwbaarheid van dat bedrijf.

en waarom gebruiken zij dan niet het bovag-logo? omdat daar consequenties aanzitten. zij willen helemaal niet aangesloten zijn bij de bovag (of mogen dat niet........?)

en die leuke term van: anwb en dekra keuring toegestaan, zegt ook totaal niets over die auto's. stel dat een auto wel gekeurd wordt en helemaal afgekeurd....... wat dan? de kosten van zo'n keuring is altijd voor de koper (in spe). dat 'bedrijf' wordt er dus nooit slechter van, hooguit beter, als een klant de uitslag aan dat 'bedrijf' geeft (zal niet slim zijn van die klant, maar ja, om daar een auto te kopen is al helemaal niet slim).

maar lees alle reviews eens, als men dit 'bedrijf' bij google invult. wie dat leest en daar dan nog een auto koopt (durft te kopen), moet hier ook niet meer klagen. een gewaarschuwd mens telt voor 2.