Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 26-12-2011 21:51:23
Computers & Telefonie

Printer blijft offline

[quote=mgvrkn schreef op maandag 26 dec 2011, 20:58]freya,dat is ongeveer het probleem nu juist.als ik naar de map blader en dubbel klik op bestand krijg ik weer venster dat ik op uitvoeren moet klikken en begint het verhaal weer zoals boven met decompress destination folder .
heb ook de printer opnieuw draadloos aangesloten.heeft niet geholpen.
heb het bestand net even gedownload en getest.
als er om die decompress destination folder gevraagd wordt moet je een mapnaam opgeven. geef dan b.v. c:\temp1 als mapnaam op (en klik op decompress) en dan wordt het gedownloade bestand 'uitgepakt in die map. daarna met de windows verkenner bladeren naar die c:\temp1 map en als het goed is staat daar een map met de naam mflpro. dubbelklik op die naam en je vind een lijst met mapnamen. dubbelklik op de naam dcp-770cw (= jouw printer) en daar vind je het 'setup' bestand. daar even op dubbelklikken en de installatie zou moeten starten.

freya