Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pauls0
pauls0 - 05-01-2012 22:14:37
Winkels & Webshops

Biologisch vlees

Garantie over biologisch vlees hebt u nooit, niet van supermarkt, niet van reformwinkels (biologische supermarkten), slagers ect, ect... ik heb in de vleeswereld gezeten, en heb van alles meegemaakt. echter heb ik documentaire van food inc. niet gezien, maar ik weet hoe het eraan toe gaat.
ik kan vertellen dat veel vleesverwerkende bedrijven een dekmantel is van de onderwereld. ( daar laat ik het bij ).

als u daadwerkelijk biologisch vlees wilt kopen, dan zal u moeten zoeken naar een zelfslachtende boederijen of kaasboerderijen.
supermarkten, slagers en reformwinkels kunnen en weten niet waar daadwerkelijk het vlees vandaan komt. tenzij stickers zijn voorzien van e.e.g. nummers, met de oorlabel nummer van het dier. dat moet u maar net weten waar dat staat. sommige boeren bedrijven zijn te volgen op internet en hebben een eigen website..