Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 06-01-2012 11:04:57
Computers & Telefonie

Geluid naar tekst

Beste robtien,

transcription software is de algemene naam voor de oplossing die jij zoekt.
de eerste reactie geeft al aan dat er haken en ogen zitten aan het gebruik van dergelijke software programma's die geproken tekst (digitale registratie) omzetten naar geschreven tekst.
wanneer je http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=transcription+software+&meta=">googled, krijg je een aantal resultaten die je vast verder op weg zullen helpen. het is raadzaam ook http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=transcription+software+&meta=#pq=transcription+software+&hl=en&cp=29&gs_id=m&xhr=t&q=transcription+software+reviews&pf=p&sclient=psy-ab&source=hp&pbx=1&oq=transcription+software+review&aq=0e&aqi=g-e1g-m3&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=acc135da6d1347b&biw=1272&bih=876">reviews te lezen over elke transcription software die je belangstelling heeft.
op de lofprijzingen van de ontwikkelaar van de betreffende transcription software kun je beter niet alleen afgaan. de praktijkervaringen van diverse gebruikers, geven een realistischer beeld van de het kunnen en vooral het niet kunnen van het betreffende software programma.
succes!

met vriendelijke groet.
hendrik bos