Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tante_til - 13-01-2012 13:15:25
Computers & Telefonie

Annulering vakantieveiling.nl

[quote=yluttikholt schreef op donderdag 25 mrt 2010, 21:01]ik wilde laatst de voorwaarden lezen van vakantieveiling.nl van één van die vakantie's en heb toen op bieden geklikt, zodat ik deze kon lezen. vervolgens heb ik op ok, geklikt wat dus totaal niet mijn bedoeling was. nu ben ik de hoogste bieder en heb ik die vakantie gekregen, en dat terwijl ik hem helemaal niet wilde. ik kan hem zelfs niet eens betalen! is hier een oplossing voor / kan ik hier onderuit komen?

ik weet dat dit al bijna een jaar geleden is geposted, maar ik erger mij helemaal kapot! daarom wil ik ook echt reageren!

hoezo drukte per ongeluk op bieden? je moet eerst dan een bedrag in toetsen, op oke klikken en dan plaats bod! daarbij was je ook nog eens ingelogd!

neem je eigen verantwoordelijkheid en zoek het dan uit met vakantieveilingen, maar ga hun hier niet zwart lopen maken! het is toch echt jou eigen en enige fout! bied dan niet!

en nee ik ben niet van de club, maar wel iemand die graag mee bied en wel op der budget let!