Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
masjam - 18-01-2012 15:39:41
Geldzaken & Recht

Kennen jullie prom public relations online marketing?

Aan liajob (en anderen die gaan bellen): let op dat je €0.35 p.m. betaald aan prom (084-nummer). het kan zijn dat zij een contract met een telefoon-aanbieder hebben en betaald krijgen waardoor ze ook daarmee inkomsten genereren. ook ik heb een aantal keren gebeld, ingesproken en ben nooit teruggebeld. ik denk dat men eerst de kans inschat of bij terugbellen de 'klant' overgehaald kan worden alsnog te betalen.
en zie een vorig bericht van mij: waarschijnlijk is het zogenaamde incassobureau een fictief bureau, opgericht door dezelfde club. het zou mooi zijn wanneer iemand in de buurt van pieterburen of zwolle woont en eens aanbelt op de adressen die van hun bekend zijn, liefst met een cameraploeg erbij.

groet,
m van der meer.