Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
masjam - 20-01-2012 10:17:18
Geldzaken & Recht

Kennen jullie prom public relations online marketing?

Marieke en jimmy: lees vooral ook voorgaande berichten.
ik heb mijn laatste brief van prom op 11-1-2012 ontvangen (laatste aanmaning). hierin de dreiging van inschakelen incassobureau. er is nog niemand langs gekomen en mocht dat gebeuren, wat ik onwaarschijnlijk acht, dan laat ik het hier meteen weten.
mijn advies blijft: niet reageren, vooral niet telefonisch, een brief kan handig zijn voor jezelf als bewijs. voor de mensen die voor het eerst met prom te maken krijgen: stuur het formulier waarin staat dat je het contract met prom niet wilt verlengen niet terug. reden is dat je met het invullen en terugsturen min of meer aangeeft dat je wel een contract had (anders kun je een verlenging niet opzeggen).
en laat je niet intimideren door aanmaningen, incassobureau's en fikse bedragen, daar krijg je alleen maar buikpijn van, slecht voor jezelf en voor je bedrijf.

groet,
masja van der meer