Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
masjam - 26-01-2012 15:49:02
Geldzaken & Recht

Kennen jullie prom public relations online marketing?

Gister ontving ik van dilectus incasso een factuur (namens prom) met daarin onder andere de volgende tekst:
'wij sommeren u het totale bedrag binnen 14 dagen na dagtekening onder vermelding van het dossiernummer te voldoen op rekeningnummer ing 4615492, bij gebreke waarvan er tot het nemen van verdere maatregelen wordt overgegaan.

hoogachtend,

dilectus incasso'

geen ondertekening, geen naam.

een volgende stap is een deurwaarder, dilectus zal deze moeten inschakelen. of ze zover zullen gaan vraag ik mij af. wel lijkt er een verband te zijn met een advocaat en via één van de door deze advocaat opgerichte kantoren zou ene deurwaarder kunnen worden ingeschakeld. aangezien er op de divers fora nog niemand iets gemeld heeft hierover en dergelijke marginale acquisitie erg op oplichting lijkt zal het lastig worden voor de mensen van prom zich staande te houden.
deze mensen zijn al jaren actief en hebben verschillende bedrijfjes en websites opgericht. juridisch zijn ze goed ingelicht, dat is meteen het verraderlijke; alles lijkt te kloppen, met kvk-nummer, website en dergelijke.
maar er worden wel degelijk fouten gemaakt: bijvoorbeeld in de laatste aanmaning die ik ontving werd verwezen naar dilactus incasso te zwolle. en nu krijg ik de brief van dilactus incasso uit groningen. andere details kloppen ook niet. het is natuurlijk oppassen; de mensen van prom lezen de fora waarschijnlijk ook en reageren misschien zelf en manipuleren ook op die manier.
hierbij in ieder geval een waarschuwing: als je aangifte wilt doen van fraude doe dat dan niet op de volgende sites: fraudemeldpunt.com, advertentiefraude.nl, acquisitiefraude.nl, dit zijn sites die waarschijnlijk door de mensen achter prom zijn gemaakt. de volgende sites zijn safe: fraudemeldpunt.nl en ikbenmisleid.nl
(hiermee kom je ook op fraudemeldpunt.nl uit. (let op .com of .nl van domeinnaam).

zodra ik nieuws heb meld ik het hier.

masja van der meer