Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-01-2012 00:11:59
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

Het huurcontract staat (tot op heden) op naam van uw moeder begrijp ik. wanneer bent u met uw vrouw en kind bij uw moeder ingetrokken, 2003 klopt dat? heeft u zich (met uw gezin) bij de gba ook daar laten inschrijven?

u heeft wel overname huurcontract of bijschrijving op het contract gevraagd voordat uw moeder is vertrokken. dit is afgewezen.

toen uw moeder (en dus de huurder) vertrok heeft u de woning wel aangehouden, maar kennelijk zonder een officieƫl contract, en de huur betaald alsof uw moeder die betaalde.

kennelijk hebben ze hun boekhouding gechecked en gezien dat uw moeder er niet meer woont en u dus feitelijk een "kraker" bent. ondanks dat u huur betaalde.

formeel gezien heeft de verhuurder m.i. gelijk en zal u moeten vertrekken en het huis in een goede conditie achter moeten laten. en een ander huis is niet zonder een jarenlange inschrijving te vinden. er zijn genoeg plaatsen te noemen waar je minsten 10 jaar ingeschreven moet staan. wellicht wil de verhuurder iets voor u doen als u ook meewerkt, maar dat hangt echt van hen af.