Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-01-2012 14:24:07
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

@vrouwe elske,

ts stelt in zijn eerste tekst:

"de woning staat op de naam van mijn moeder maar zij is 2 jaar geleden geëmigreerd."

verder meld hij ook nog:

"voordat mijn moeder wegging, heb ik medehuurder aangevraagd maar vanwege mijn leeftijd en niet duurzaam samenwonen is dat afgewezen."

hoeveel duidelijker wil je het hebben, hij heeft juridisch geen enkele grond en je geeft hem dus onjuist advies waarmee je hem alleen maar verder in de problemen helpt want in plaats van te gaan zorgen voor een dak boven zijn hoofd gaat hij volkomen zinloos de juridische molen in. je moet echte even beter lezen wat er nu feitelijk aan informatie gegeven wordt en wat die feitelijke informatie impliceert vóór je advies geeft!

de combinatie van gegevens maakt het juridisch kansloos en dat hoor jij toch te weten, geef die man geen hoop die er helemaal niet is.