Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-01-2012 14:46:06
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

@vladja

we schreven gelijktijdig onze reactie, begrijp nu beter waar die irritaties naar vrouwe elske vandaan komen want ik zat me ook dood te ergeren aan het volstrekt onjuiste advies dat ook nog eens liet zien dat vrouwe elske niet goed geluisterd cq. gelezen had wat ts vertelde. juist als iemand zich erop voor laat staan dat zij meester in de rechten is en werkzaam als advocaat mogen er hogere en strengere eisen en verwachtingen zijn van wat die persoon te bieden heeft aan kennis en advies. op het gebied van huurrecht weet vrouwe elske van toeten noch blazen maar het lijkt erop dat als zij eenmaal een standpunt heeft ingenomen zij halsstarrig daaraan vast blijft houden.

@jamal
laat je door mevrouw de advocaat niet in de war brengen, het is weggegooid geld aan griffiekosten en een advocaat. jij en je moeder hebben geprobeerd het systeem te omzeilen door de woning en dus het huurcontract op haar naam te laten staan terwijl zij definitief in het buitenland is gaan wonen. je hoopte natuurlijk dat na 2 jaar je dan wel gezien zou worden als iemand die aan de regels voor medehuurder zou voldoen maar ze zijn er niet ingetrapt omdat aantoonbaar is dat je moeder al 2 jaar in het buitenland zit. jullie hebben allebei de wet overtreden en nu alles uitgekomen is er geen rechter die gaat stellen dat de woningbouwvereniging maar had moeten controleren of jouw moeder op wiens naam de woning stond en die in hun administratie nog steeds de huurder is daar al 2 jaar niet meer woont en zij daarom dus die woning aan jou moeten geven.

echt, heus waar, geen enkele rechter kan je die woning geven want er is geen enkele wettelijke grond voor, zoals ik eerder zei, wees blij met die 2 jaar dat je daar ten onrechte toch hebt kunt wonen en probeer niet te geloven dat de regels en wetten voor jou niet gelden.