Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-01-2012 15:02:16
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

Vrouwe elske schreef op vrijdag 27 jan 2012, 13:56: nee, de kosten ( griffie en dagvaarding zijn te overzien) de inhoudelijke kant van de zaak kan vragensteller met wat hulp zelf invullen. juridisch vormt wel een probleem dat er een huisvestigingsvergunning noodzakelijk is die vooralsnog niet wordt verleent waardoor er extra kosten zijn omdat ook hier na gekeken moet worden.

in deze zaak waar het gaat om de doorbreking van het woonrecht van een gezin - al dan niet verkregen door stilzwijgende toestemming- adviseer ik in ieder geval een gespecialiseerd jurist of advocatenkantoor.


beste vraagsteller,
haal met deze link uw kennis op:
http://www.huurgeschil.nl/index.php?page=depositievandemedehuurderendesamenwonernahetoverlijdenvandehuurder.php">je tekst hier...

wat ik me verder ook afvraag is of de moeder zich heeft uitgeschreven destijds?
mr. m. martens-ferwerda

de link, waar naar verwezen wordt door deze meester in de rechten om de kennis op te halen heeft als titel:

de positie van de medehuurder en de samenwoner na het overlijden van de huurder

voor zover mijn kennis van het nederlands en de wet gaat, ben je in leven als je emigreert = zelf het land verlaten om je voorgoed elders te vestigen.

ook ben ik heel benieuwd waar in de wet de fraaie term doorbreking van het woonrecht van een gezin voorkomt. immers de wet staat ontruiming toe bij huurschuld, kraken, illegale onderhuur, niet betalen van de hypotheek etc.

vladja