Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-01-2012 15:28:07
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

Sinds 2003 woonde deze persoon lange tijd bij zijn moeder, en als de ouders overlijden worden de kinderen er ook nooit uitgezet.
dit is dan vrijwillig vertrekken maar omdat u al van 2003 tot 2009 duurzaam samen woonde dus 7 jaren lang is mijn vraag of de duurzame periode wel goed is onderbouwd in die afgewezen aanvraag.

vele mannen huren een woning en na echtscheiding blijft moeder en kinderen ook meestal achter en dat accepteren ze wel.

ik ga er vanuit dat u sinds 2003 daar ook via de gemeente ingeschreven stond.
verder is de plaatselijke krant vragen voor publiciteit van u op straat zetten ook mogelijk want gezien de wachtlijsten kun je alleen nog in friesland of groningen binnen 1 week een huurhuis vinden wat betaalbaar is.
maar hoe doe je dat met je werk?

er zijn dus wel huurwoningen beschikbaar met enig zoekwerk maar ik vermoed dat u elders woonde, dus werkloos moet worden of extreem ver moet reizen.

een alternatief is er dus wel maar niet gewenst.
dus probeer dit eerst eens via de plaatselijke krant.