Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-01-2012 21:31:56
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

Beste vraagsteller,
zoals u inmiddels begrijpt uit de wijze waarop forumleden soms reageren-zie hierboven- is het echt het beste advies wat ik u mee kan geven een specialist te raadplegen. de vraag die u stelde is juridisch te complex en moet de nodige aandacht krijgen, zeker niet geschikt voor forum -beantwoording.
niet juristen denken al snel antwoord te kunnen geven omdat ze een regel uit een wetboek citeren zonder enig inzicht te hebben in de rechtssystematiek van het burgerlijk wetboek, maar met name kennis van jurisprudentie ontbreekt helaas.
dat was op het advocatenprikbord ( jammer genoeg) gesloten wel anders.
ik kan u niet echt verwijzen naar een ander forum, wel naar een advocaat, jurist of juridisch loket. zoals ik al stelde zou ik toch minimaal kunnen proberen de termijn tot ontruiming te verlengen, tenslotte had men eerst ook niet zo'n haast,,,,,