Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-01-2012 08:19:24
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

Vladja schreef op vrijdag 27 jan 2012, 21:53: !

of die je medehuurder kan maken


succes.

vladja



vladja adviseer je een ziek mens toch maar niet de dokter te consulteren, want jij hebt immers al antwoord gegeven en de dokter, ja ach die wordt er alleen maar rijker van,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, het is eigenlijk te gek voor woorden dat jij een gezin met een baby die binnen een maand op straat staat en die mogelijk recht hebben op het huurcontract bij voorbaat rechten ontzegt!

al die tijd spreek ik voornamelijk over de mogelijke verwerving van een zelfstandig huurcontract door rechtsverwerking ! dat is de strekking van het verhaal! ( onder de voorwaarde dat hetgeen is gezegd waar is en schriftelijk bewijs aanwezig) rechtsverwerking komt wel voor in het huurrecht. en een stilzitten van twee jaar met de wetenschap dat niet de hoofdhuurder die op naam staat van het huurcontract, maar andere feitelijk wonen kan leiden tot omzetting van dat contract. )

vraagsteller, benadruk dus niet het medehuurderschap, dat is in deze zaak een ondergeschikt issue.