Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 28-01-2012 20:37:32
Voeding & Gezondheid

Waarom geen eigen bijdrage wmo?

[quote=arleuf schreef op zaterdag 28 jan 2012, 20:27]waarom moeten al mijn reiskosten als "chronische" goedkoper, terwijl mijn kennisje dat in de bijstand zit en gezien haar leeftijd daar wel nooit meer uit zal komen - dus net zo'n chronische situatie als bij mij - daar geen recht op heeft. terwijl ook bij haar de "eenzaamheid door gebrek aan mobiliteit" dreigt?


wat een appel peren verhaal............
lopend komt je vriendin in de bijstand wellicht nog een aardig eind een invalide haalt niet eens de voordeur........

en het sociaal stelsel was hier gebaseerd op 1 voor allen en allen voor 1 , niets mis mee, de afbraak hiervan is een schande, leuk voor jou dat je je prima red, voor het overgrote deel geldt dat helaas niet.

maar het is hier een vraag en antwoord rubriek en geen plaats voor discussie, dus ik zou zeggen kopieer het even naar de rubriek discussie hier op de site.