Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-01-2012 21:38:44
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

Zoon heeft een eerste afwijzing gehad op basis van de aanvraag medehuurderschap. een later aanbod van hem betrof het zelfstandig op naam overschrijven van de huurovereenkomst, welke gehonoreerd kan worden door een geslaagd beroep op rechtsverwerking. dan achteraf geldt de louter subjectieve wil van een der partijen niet meer, deze wordt met recht afgeserveerd door zo lang stil te zitten wetende dat er wel eens verkeerde signalen worden afgegeven.
zo werkt het geslaagd beroep op rechtsverwerking door toepassing van de geconstrueerde geobjectiveerde wilsvertrouwensleer.
( als u ooit eens het eerder genoemde boek doorneemt inzake rechtshandeling en overeenkomst kunt u zich deze leer eigen maken)

meer specifieke jurisprudentie of relevante uitspraken moet u nu zelf maar eens opzoeken op www.rechtspraak.nl ( het haviltex is een algemene uitspraak.)

u verwart namelijk steeds alle door mij genoemde rechtsgronden.