Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-01-2012 13:18:10
Geldzaken & Recht

Dreigende om woning uitgezet te worden

Gut de zoon van mijn buurvrouw had vrouwe elske en al haar "wijsheid" moeten kennen want toen diens opa introk bij zijn nieuwe vriendin, trok kleinzoon in opa's huis. opa hield gewoon zijn huurcontract aan maar woonde er niet meer en kleinzoon en zijn vriendin waren uiteraard erg blij met opa's huisje. ze hadden na en tijdje aan de woningbouw gevraagd of kleinzoon niet bijgeschreven kon worden op opa's huurcontract maar dat vond de woningbouw niet goed en dus hielden zij zich stil in hun huisje en lieten het maar zo.

ze hadden er volgens vrouwe elske nog lang en gelukkig kunnen wonen maar ja zo gaan sprookjes nooit want toen kwam de boze heks van de woningbouw en die vond dat als opa bij de nieuwe oma was gaan wonen in haar huis hij niet zelf mocht gaan beslissen wie dan in zijn huisje kwam te wonen. zo zijn de regels niet sprak de boze heks, wij bepalen wie er in het huisje van opa gaat wonen en dat is niet de kleinzoon want die is nog laaaaaaang niet aan de beurt. het kon haar niets schelen dat de kleinzoon met zijn vriendin en hondenkindjes er al bijna 2 jaar woonden, ze hadden zich maar net als ieder ander in het land aan de regels te houden en werden dus gewoon uit het huisje gezet..............

zucht hadden ze maar een goede fee als vrouwe elske gehad dan hadden ze er nu nog gewoond en had die boze heks van de woningbouw niet gewonnen, want volgens vrouwe elske hadden ze hartstikke ongelijk en mocht die heks de kleinzoon helemaal niet uit het huisje van zijn opa zetten, opa mag toch zelf wel weten aan wie hij zijn huisje geeft en die boze heks van de woningbouw had iedere maand of zo moeten controleren of in al hun huisjes wel de mensen wonen die bij hun een huurcontract hebben want anders zijn ze te laat en hebben ze vette pech en moeten ze maar pikken dat zo een opa of moeder zelf uitmaakt wie in haar huisje gaat wonen.

nou ja, zijn huisje of haar huisje.......... goede fee vrouwe elske lijkt te vergeten dat het huisje nog altijd van de woningbouw is en niet van degene die het huurt ;-) deze goede fee strooit met verblindend toverzand en doet dat ook nog eens in spreukentaal want abn (algemeen begrijpelijk nederlands) is blijkbaar te moeilijk voor de hooggeleerde dame. ik laat dit topic hierbij ;-)