Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pietro1948_54583
pietro1948_54583 - 01-02-2012 19:20:44
Computers & Telefonie

Sim kaart

Tja, 54reneetje over smaak valt niet te twisten. als jij die worsten van unox zo lekker vindt, moet je die vooral blijven eten. ik vind ze niet te pruimen. veel te vet en te zout. ga eens naar een goeie slager en vraag naar zelfgemaakte rookworst. je weet niet wat je proeft.

verder gaat het bij mijn boycot niet alleen over die worst. unilever heeft nog ontzéttend veel andere merken die ik kan boycotten.

en volgens mij heb jij nog nooit zelf een groot evenement georganiseerd, anders praatte je niet zo over rijke organisaties. in de meeste organisaties is het elke euro drie keer omdraaien voor hij wordt uitgegeven. en dan past het niet dat zo'n stinkendrijke multinational meelift op het evenement van zo'n evenement.