Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-02-2012 09:57:13
Elektronica & TV

Vervangend toestel is goedkoper, mag dat?

Jorisw,

bij dit soort specifieke producten (buizenversterkers) wordt over het algemeen gewoon de adviesprijs van de fabrikant gebruikt. er wordt ook praktisch niet gestunt met de prijzen van deze producten.

dat kan hij gewoon stellen dat er €.... voor is betaald en niet de adviesprijs geven. adviesprijzen staan meestal op het prijskaartje met een streep erdoor heen en daaronder de werkelijk te betalen prijs.

maar zolang tari niet meldt wat er werkelijk betaald is, valt er ook niets te zeggen over de afschrijving die toegepast is.

als je een ander toestel ervoor in de plaats krijgt, moet je (bijna) altijd het kapotte toestel inleveren. zo gaat dat, dus laten repareren door tari is dan niet mogelijk.

vladja



vladja