Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mickey2602 - 03-02-2012 22:29:17
Computers & Telefonie

Lindorff/t-mobile

Hallo ton,
zelf heb ik ook zoiets gehad alleen nog wat uitgebreider.ik heb nl diverse incassobureau's op mijn dak gehad vanwege achterstallige betalingen van oa creditcards en telefoonabbonnementen.tot duizenden euro's schuld ging het om.
het bleek al heel snel dat het zou gaan om een persoon in nederland met dezelfde achternaam,voorletter en geboortedatum.ik heb dit verhaal hier ook al eens op deze site geplaatst.wat ik sindsdien doe,ik vraag eerst om bewijs van de evt achterstand en contracten.als ze die sturen stuur ik een brief terug met een kopie van mijn id bewijs en de medeling dat ik het niet ben en dat ik dit ook verder kan bewijzen.er was nl een bureau bij die stelde dat het tonen van een id bewijs niet voldoende was.verder zet ik dan ook in die brief dat als ze het door willen spelen de kosten voor hun rekening zijn.daarna is het bij mij iedere keer gestopt en momenteel heb ik er al geruime tijd geen last meer van,ik denk een jaar of 2 nu.
tip:mochten ze meer bewijs willen,een uittreksel van het geboorteregister kan dan ook.daarin staat waar jij je hele leven hebt gewoond en kun je dus bewijzen dat jij niet in breda hebt gewoond.nadeel daaraan is dat dat toch geld kost,al is het niet veel.en dat het bureau in feite moet bewijzen dat jij degene bent die ze zoeken in plaats van dat jij je eigen onschuld moet bewijzen.
succes!