Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robpanadero - 04-02-2012 13:05:50
Geldzaken & Recht

Kennen jullie prom public relations online marketing?

Heb op 2 januari jl tweede brief ontvangen van dilectus incasso. tot op heden niets gehoord of gezien.
ontving vandaag een mail die ik hier bijvoeg, mogelijk hebbenm jullie deze ook ontvangen


we willen u via deze weg waarschuwen over facturen die in omloop zijn en die bijna identiek zijn aan nota's van de telefoongids & gouden gids. de bewuste nota's bevatten alle contactgegevens inclusief logo van de echte telefoongids & gouden gids. er worden echter andere rekeningnummers gehanteerd. we betreuren het zeer dat u en wij hier wederom mee geconfronteerd zijn en hebben actie ondernomen om deze oplichtingspraktijken te bestrijden.

wat betekent dit voor u? op dit moment hoeft u niks te doen, echter wij willen u alert maken op deze ontwikkelingen en nogmaals benadrukken hoe u een originele factuur van ons kunt herkennen.
•controleer of het vermelde unieke contractnummer overeenkomt met het eerder ontvangen contractnummer bij de opdrachtbevestiging of het orderformulier van ons bedrijf.
•klopt de naam van het bedrijf helemaal? onze naam is "de telefoongids bv".
hoofdletter d en hoofdletter t.
•op de factuur van de telefoongids & gouden gids staat het woord “factuur” rechtsboven vermeld. op de misleidende factuur staat vaak “uw aanbod in de telefoongids”, of "advertentieprogramma aanbod".
•controleer altijd of het logo van de telefoongids & gouden gids in de linker bovenhoek staat vermeld.
•controleer het adres op de factuur.
•facturen van de telefoongids & gouden gids bevatten nooit reclame-uitingen van derden.
mocht u onverhoopt toch in aanraking komen met dergelijke praktijken of u twijfelt aan een factuur dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 020-408 6400. klantenservice kan nagaan of men inderdaad een aanbod van de telefoongids & gouden gids heeft ontvangen. ook kunt u contact opnemen met steunpunt acquisitiefraude: www.fraudemeldpunt.nl.

met vriendelijke groet,

de telefoongids & gouden gids

walewein lichtenauer
commercieel directeur