Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 17-02-2012 23:39:45
Geldzaken & Recht

Is deze dagvaarding terecht.

Vanden bosch,

ik kaap geen onderwerp. het onderwerp staat hier gewoon nog, je kan gewoon jouw reacties geven met jouw aanbevelingen.

vraagsteller kan hier moeilijk een dagvaarding gaan neerzetten van tig pagina's, die ook nog eens een aantal zeer persoonlijke zaken bevatten. hij is vrij in zijn keuze om in te gaan op mijn voorstel om mij die zaken toe te sturen. hij is vrij om mijn aanbevelingen te volgen of niet.

zeker op het gebied van het burgerlijk procesrecht heb je meermaals aangetoond niet over de expertise te beschikken die noodzakelijk is om iemand deskundig te adviseren.

zeker vier keer heb jij hier adviezen gegeven/beweringen gedaan, die lijnrecht ingingen tegen de wetten vastgelegd in de wetboeken. daarvan beweerde je ook nog dat de rechters volgens jouw adviezen hadden gevonnist, dus tegen de wet in. (ik heb de betreffende wetten ook erbij gezet, zodat de mensen zelf konden nalezen wat er in de wet stond.). elke keer heb ik je daarom gevraagd hiervan bewijs te leveren. er staan heel veel rechtszaken op het web, maar elke keer ben je daar niet in geslaagd en werd dat verder terzijde geschoven / doodgezwegen.

ter info voor de lezers: vanden bosch heeft zelf een incassobureau en geeft juridische adviezen tegen een aantrekkelijk tarief (volgens zijn website).

vladja