Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jolijn nr.2
jolijn nr.2 - 18-02-2012 17:47:23
Geldzaken & Recht

Is deze dagvaarding terecht.

[quote=fastlane300 schreef op vrijdag 17 feb 2012, 15:00]de dagvaarding is in de brievenbus gestopt door de deurwaarder omdat mijn dochter op haar werk was.
en de zittingsdatum staat op woensdag 14 maart

stuur een mail, waarin je ook meldt deze tevens per reguliere post te versturen, met daarin: het telefonische gebeuren, een kopie van je verzoek tot betalingsregelingen, kopie van de goedkeuring voor 1 door ij, bewijs van overmaken van de termijnen.
vraag nogmaals of een betalingsregeling voor n2 verder doorgang kan vinden. vraag om zo spoedig mogelijk te reageren ivm (mogelijk) doorgang vinden van de rechtszaak (het is een echte dagvaarding?).
bel om te vragen of mail.brief aangekomen zijn, ga verder niet inhoudelijk er op in.

wat bedoel je hiermee nu heeft mijn dochter een dagvaarding gekregen waarop de twee vorderingen zijner een betalingsregeling in eerste instantie is geaccepteerd.

voor beide vorderingen wordt je dochter gedagvaard, ondanks dat jij bewijs hebt dat de door jou voorgestelde betalingsregeling is geaccepteerd?