Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rv
rvldmn - 26-02-2012 12:43:40
Vakantie & Reizen

Vakantieveilingen

[quote=mahadma schreef op zondag 26 feb 2012, 12:18]heeft u geannuleerd bij het hotel?

ja ik heb geanuleerd nu al.
maar op de site van dit hotel staat dit.
dus niet bij vakantie veilingen.

maakt u gebruik van speciale aanbiedingen, arrangementen of waardebonnen van onze reklamepartners of bemiddelingspersonen dan zal bij annulering het volledige bedrag (90%) van een normaal verblijf worden aangerekend en niet de waarde van uw arrangement, waardebon of aanbieding en dit incl. geboekte extra’s.! sluit daarom altijd een reis en annuleringsverzekering af.

voor elke aanpassing van uw boeking moeten wij een bedrag van 25 euro administratiekosten in rekening brengen, tot 60 dagen voor uw aankomst rekenen wij geen annuleringskosten en wordt u de volledige aanbetaling minus de administratiekosten terugbetaald. vanaf 60 dagen tot 30 dagen voor uw aankomst moeten wij u 50% van de kosten van uw volledige boeking doorberekenen plus administratiekosten en bij annuleringen binnen 30 dagen voor aankomst dienen volledig te worden betaald incl. administratiekosten en eventueel geboekte extra’s als skipassen, halfpension en/of excursies.