Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
liajob - 28-02-2012 16:22:10
Geldzaken & Recht

Kennen jullie prom public relations online marketing?

Krijg net weer een brief binnen van dilectus. hierbij wat ze schrijven.


onlangs bent u meerdere malen door ons gesommeerd het verschuldigde bedrag te voldoen. tot op heden heeft u hier niet aan voldaan, waardoor onze opdrachtgever geen andere optie heeft dan u in de rechte aan te spreken op uw schuld.
wij hebben één van onze deurwaarderpartners opdracht gegeven een dagvaarding op te stellen, deze zal binnenkort door de deurwaarder aan u worden overhandigd. de kosten van het uitbrengen van een dagvaarding kunnen oplopen tot circa 375,00 en zullen eveneens bij u in rekening gebracht worden.

alleen met een betaling van het openstaande bedrag van €1092,07 (ing4615492) voor 5 maart 2012 kan een bezoek van de deurwaarder geannuleerd worden.

je word hier echt niet goed van. en van de week werden we anoniem gebeld en m'n man hoorde veel geroezemoes (als een callcenter) maar werd neergelegd door diegene. gisteren weer maar werd niks gezegd.
maar laat de deurwaarder maar komen, ik betaal geen cent.