Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hans1959 - 02-03-2012 09:11:41
Geldzaken & Recht

Bankdruk

Ik begrijp uit alle reacties hier, behalve henkhh, dat het hier een afzeikpagina is van allerlei betweters? als je ouders overlijden, als er je dus onverwachts alleen voor de lasten komt te staan omdat je gezamenlijk daarvoor de kosten deelde, als er een recessie is, waardoor onroerend goed in waarde daalt, waar de banken destijds dat graag wilde financieren, immers, geld is geld, dan begrijp ik dat je dus niet zegt, als buisnesspartners: niet alleen in goede tijden, maar ook in slechte tijden. de achterstand is ingelopen, in een bar slechte tijd om geld te verdienen, ruim € 50.000 heb ik afgelopen jaar betaald aan de asr... als ze helden waren geweest, hadden ze me dit aan het begin van het jaar verteld, dan had ik die € 50k ergens anders ingestoken. maar ik begrijp dat redelijkheid hier dus niet meer aan de orde is en dat een groot aantal lezers slechts denken: eigen schuld, dikke bult!
prima, dit forum heeft me geweldige geholpen en een geweldig advies gegeven:
ik ben een rund dat ik een achterstand heb opgelopen, ben een luie vent die puberaal gedrag vertoond en die niet moet zeuren. alle recht voor de banken!
henkhh, dank je voor je reactie en de rest, jullie bedankt voor de oppeppende woorden! ik ga met frisse moed er weer tegenaan! ik hoop voor een ieder van jullie dat je nooit in zo'n onredelijke situatie komt, waarbij de schade nu slechts € 8.500 is en strals voor de bank ruim 2 ton. dan koos ik toch echt voor een regeling! ik heb zelfs de rente over de achterstand, € 1.200 afgelopen maand betaald, de bank wordt er niets minder van. maar goed, de asr is nu de abn, zal wel schoon gemaakt moeten worden om straks een mooie prijs op te brengen, waarbij men kan zeggen: kijk, wij hebben schone portefeuille... terwijl ik de afgelopen 16 maanden iedere maand ook op tijd betaald heb, extra op mijn achterstand heb ingelost, maar ja, dat was niet genoeg!
bedankt allemaal voor de wijze adviezen en keep up the good work!