Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

target
target - 03-03-2012 19:13:59
Geldzaken & Recht

Recht belastingaangifte doen?

@dalanjo bedankt voor de duidelijke uitleg.
dat is al zo'n beetje hoe wij te werk gaan. mijn vrees is ook niet zozeer dat ik iets verkeerd op zou geven. juist niet, waardoor ik juist aangifte wil doen.

=getty schreef op zaterdag 3 mrt 2012, 16:34:
u mag de aangifite van 2011 nog tot 2016 invullen, dus zo lang uitstel heeft u......
u heeft dus gewoon het recht om aangifte te doen. u maakt een probleem van iets wat er niet is.

probleem om niets. was dat maar waar. ik heb toch iets andere ervaringen waarbij door foute verwerking van hun kant het uiteindelijk toch grotendeels op mijn bordje kwam.
met de nodige bijkomende verrekeningen tegenwoordig die gebaseerd zijn op de ib-aangifte kan dat voortaan flink uit de hand lopen. zeker als je het ook nog eens 5 jaar uit de hand laat lopen.

=ron530 schreef op zaterdag 3 mrt 2012, 18:21: als de belastingdienst geen reden tot aangifte ziet komt de aanslag vrijwel altijd op nul uit.

er is sprake van wisselend inkomen. alleen al het feit dat er op voorhand vanuit gegaan zou worden dat het weer hetzelfde (met als resultaat nul) zou zijn geeft mij de kribbels.
zouden ze dat dan denken terwijl het niet zo is?