Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

schnibel
schnibel - 08-03-2012 17:04:13
Geldzaken & Recht

Lucky euros

[quote=stefalk schreef op donderdag 8 mrt 2012, 11:43]ik kan geen gegevens vinden van i love millions heeft iemand een email adres of iets voor mij ?

naar mijn idee is 'i love millions' en lucky euros van een en dezelfde eigenaar. ik weet niet of je toevallig kan inloggen op die site van hun maar als je dat kan kan je daar waarschijnlijk ook meer gegevens vinden.

ik zou je dan ook willen vragen om https://docs.google.com/document/d/1rsboui41ieasnqefh0i5tuhzm9ernxaszifpffnkq-a/edit?hl=en_us">dit google document te bekijken en mij dan kan vertellen of die site en gegevens van ilovemillions.com overeenkomen met de afbeeldingen en gegevens in mijn document...

ik heb luckyeuros.com als loterij al aangegeven bij consuwijzer en er zou naar gekeken worden door een waarnemer. ik vertrouw die loterij niet en raad anderen aan dat ook niet te doen. mensen in malta houden reacties op dit bericht in de gaten (dat weet ik dankzij de statistieken van google analytics en de stats van goo.gl shortlinks ).