Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pd
pd4fdn - 18-03-2012 17:07:50
Elektronica & TV

Ernstige storing op lg mg kg dach en nacht

Nee dat denk ik helaas ook niet, maar de tekst die je daar quote heb ik destijds ook gelezen, en bij mij was de storing een dikke ratel storing in am met een dikke s9 op de meter, hierdoor hoorde je een ratelend geluid door alle fm gemoduleerde gesprekken waarbij alles onder een s7 in fm niet te verstaan is.

bij een kennis was de storing nog een stuk sterker en was communiceren niet meer te doen, uiteindelijk heeft die amateur het met zijn buren opgelost door een wifi point to point verbinding te installeren en de rust was weer wedergekeerd. dit alles op kosten van de kennis a 80 euro!!, maar goed de powerline adapters liggen wel in de vuilnisbak waar ze thuis horen!!

de tekst van at is een behoorlijke dooddoener, ik mag als amateur verwachten dat een storing van bij sommigen mede amateurs van een dikke 9+40 db normaal is??? kijken wat er gebeurd als we 100 van die powerline adapters op een aggregaat onder de ontvangst antennes van at plaatsen, wedden dat ze er dan binnen 30 min bij je staan ;)

de adapter van chinese makelij wordt daar door zelf certificering goedgekeurd en dan verkocht, dus vaak zegt een keurmerk niet alles.

en zeg nou zelf, die buurman waar het stoor signaal vandaan komt, die woont hier echt 40 - 50 meter verder, daar hoor je geen storing van te ondervinden.