Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 22-03-2012 11:59:11
Garantie & Verzekeringen

Chantage verzekeraar

Oke, op zich niet onlogisch, hema heeft zoals ze aangeven internetverzekeringen en omdat ze alles online regelen kunnen ze de kosten ook laag houden.

staat overigens ook in de voorwaarden waar je door afsluiten mee accoord bent gegaan;
--u gaat ermee akkoord dat wij via internet contact houden
u geeft hema verzekeringen toestemming om de premie iedere maand van uw eigen rekening af te halen.--https://www.hemaverzekeringen.nl/downloads/60.5.291%20algemenevoorwaarden.pdf">voorwaarden

maar ook niet zo veel met chantage te maken, je kiest zelf voor deze verzekering en als de voorwaarden je niet aanstaan had je ander moeten kiezen, verzekering die alles opstuurt zal ook meer kosten want dat soort onkosten moeten wel betaald.
dus door voor goedkoop te kiezen kies je voor de goedkoopste manier van oa incasseren dan ook, anders kan het niet goedkoop zijn...........