Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-03-2012 09:33:48
Vrije tijd & Tuin

Nationale fotostudio bv.

Dag nienke,

ik wil best geloven, dat niet iedereen, die hier een positieve ervaring schrijft, voor dit 'bedrijf' werkt en dat u echt een leuke dag heeft ervaren.

echter vind ik het wel vreemd, dat u zich vandaag registreert op deze site, om alleen maar uw positieve ervaring met ons te delen. waarschijnlijk 'zien' wij u verder niet meer terug, niet anders dan over dit onderwerp wat te schrijven. u bent niet de eerste...... en niet de laatste.

zou het mogelijk zijn, dat dit 'bedrijf' sommige personen vraagt, om op deze site een positieve ervaring te schrijven?? of is dit absoluut onmogelijk?

en wat die negativiteit betreft:
ik vermoed dat u niet alles gelezen heeft en ook niet verder gegoogeld heeft.
een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. een 'bedrijf' kan wel van naam veranderen, maar het blijft hetzelfde 'bedrijf'.

maar voor u is in ieder geval het belangrijkste, dat u een prettige dag ervaren heeft.

gr. hutch