Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 10-04-2012 23:25:11
Auto & Vervoer

Occasion gekocht, model auto komt niet overeen met rekening

Nee, als er op papier wordt vermeld business ed. dat koopt en heeft u recht op een bus. ed. het is nog vers en noteer nog snel de afspraken en toezeggingen van de verkoper. u legt dus een dossier of archief aan waaruit u kunt gaan werken als er een juridisch conflict zou ontstaan. u geeft niet aan of u reeds een voorschotbedrag heeft betaald , of er sprake is van een bovag garage en hoe hoog de aanschafwaarde is . kijk even op internet (marktplaats) wat de actuele waarde is van de normale en de bus. ed. in 2e handsuitvoering. kortom verzamel zoveel mogelijk informatie over deze 2 uitvoeringen.

neem contact op met de verkoper wat zijn eventuele tegenargumenten zijn. bepaal aan de hand van de reactie of u tot een nieuw accoord kunt komen. zo niet stuur dan de volgende dag een aangetekende brief -met ontvangstbevestiging - waarin u vermeld dat u de koop wil ontbinden vanwege een onterechte specificatie en er sprake is van misleiding (gebruik niet het woord oplichting). laat ze binnen 7 werkdagen schriftelijk reageren, waarna u aanneemt dat de koop vanwege rechtswege is ontbonden.