Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-04-2012 16:35:50
Auto & Vervoer

Teveel afgeboekt bij tanken in frankrijk

Vliegenderob schreef op woensdag 11 apr 2012, 16:17: inderdaad tucker, fijn dat er nog normaal denkende mensen zoals jij zijn, eclipse maakt zich zelf schuldig aan wat hij anderen verwijt, en hij doet ook nog op denigrerende wijze omdat hij geen goede argumenten heeft om zijn beweringen te staven!
lees nu het volgende deze keer eens goed eclipse: een gek zegt altijd tegen een ander dat hij gek is!
ha die rob de geranium, was jij dat niet ??? die zijn misgenoegen uit, aan degene die een leuke dag wilt ??? omdat meneer de geranium op ze reet blijft zitten . leef een leven en laat een ander leven..
dus ben jij eerder "gek" als oppperhoofd met houten gezicht? of ben je "gek "als je in een rose tutu gaat zitten als geraniumsnuiver, op een groene stoel, met blauwe hartjes ? laat mij dan maar "gek" zijn , beste geraniumsnuiver, wat er de definitie ook van is !! ik zit straks 2 maanden in frankrijk op de motor en niet moteur , en jij in je rose tutu achter je geraniums geanimeerd te slaplullen met opperhoofd met houten kop....en je frustraties op het net te uiten over anderen die wel wat zinnigs doen.... steek een veer in je kont en loop 3 x rond je tafel, gaat het vast beter met je .....