Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-04-2012 17:03:49
Auto & Vervoer

Teveel afgeboekt bij tanken in frankrijk

@@ rob geranium snuiver, oké ik geef het toe , ik ben gek, tenminste dat beweert opperhoofd met houtengezicht, dus wie wat is mij een biet, maar laat die jongen lekker op de motor rijden en veroordeel hem niet omdat jij er geen geld voor hebt, zoals je beweert , en nu kom je aanzeiken dat je een vliegtuig hebt ?
weet je, die raket in noord korea die is van mij he, dus als jij met je geen geld te makken houding nu eens fff de lucht ingaat zal ik vragen of ze die raket zo kunnen afstellen dat ze op een bepaald punt elkaar tegenkomen, maakt tevens een eind aan dit jalours gezeur....ow beste rob, had ik toch een vraagje he, ken je onderweg met je mistral nu ook pinnen boven ?? beetje kerosine bijtanken...en een tekstverwerker , wat een flauwe onzin, je beter laten overkomen dat je werkelijk bent ? ag sja ... stom van me ik pureer me andijvie ermee.. was die daarvoor dan ?