Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2012 14:59:35
Computers & Telefonie

Is mijn computer gehackt o.i.d.?

Zo zie je weer wat voor idiotisme op je af komt als je de vraag op een verkeerde plek vraagt :) verkeerde zoals hier, bij kassa vara :) en zeker als er zoals altijd online genoeg idioten zijn die niets te doen hebben en gaan zo genaamd slimme neef spelen, snel met aantwoorden komen.

zoals "dirck" ook aangaf zonder niets te vragen.

om je vraag goed beantwoord te krijgen op een normale manier moet je eerst inderdaad alle gegevens van je pc hier vermelden. zoals geheugen, processor type, merk, harde-schijf grote en hoeveel er nog vrij is, windows versie, geïnstalleerde programma's zoals antivirussen, en alle andere.

pas daarna kan iemand die er verstand van heeft een conclusie trekken, en dan nog zal dat een conclusie op afstand zijn, dus niet 100%
beste is eens kappen met zelf medicatie en even naar de doctor, voor de pc dan bedoel ik :)
gewoon naar een computerzaak of een monteur thuis bestellen. kost tegenwoordig niet zo duur. via kpn bijvoorbeeld.