Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 13-04-2012 17:13:08
Computers & Telefonie

Is mijn computer gehackt o.i.d.?

Ik zou zowiezo all die uniblu register cleaners, speedups erav halen, comodo ook direct eraf :) sorry hoor. alles reaf !
hoeveel geheugen heb je ? als het onder de 3 gb is zou ik niet verrast staan van traagheid. win7 is eenmaal zwaar, in plaats van comodo kan je een beter avast free nemen, en dan een boot scan inplannen, pc opstarten in in boot modus laten scannen. als je gehackt bent of er virussen zitten zal avast deze pakken.
ver algemeen advies aan iedereen gebruik nooit registr cleaners etc.. deze maken veel kapot, en achteraf krijg je problemen.
gebruik het opschoon gedeelte van ccleaner, dus het eerste gedeelte waar tijdelijke toestanden worden verwijdert, en tools voor uitschakelen van programma's die onnodig starten. maar vergeet niet, programa's die mee starten, vertragen alleen in het begin, dus als de pc constant traag is dan is er meer aan de hand.
kan aan geheugen liggen, kan aan processor liggen.