Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-04-2012 23:59:38
Auto & Vervoer

Teveel afgeboekt bij tanken in frankrijk

Wij gaan regelmatig naar frankrijk. soms reizen wij zowel op de heen- als terugweg op zondag. de meeste tankstations, tenminste als je goedkoper wilt tanken dan langs de autosnelweg, zijn onbemande. doordeweeks zijn de meeste goedkope tankstations, ook onbemand. en inderdaad, als je met je betaalpas betaalt, wordt er (tijdelijk) een hoger bedrag afgeschreven dan het bedrag waarvoor je hebt getankt. gebeurt dit op een zondag of een feestdag, dan kan het soms wel tot een week duren voordat het verschil is teruggeboekt op de rekening. als je doordeweeks tankt, gebeurt terugboeken meestal binnen 2 werkdagen.
er zijn echter ook goedkope tankstations waar je doordeeweks de keuze hebt: betalen aan de kassa, of met je betaalpas aan de tankzuil. als je voor dat laatste kiest, wordt het hogere bedrag afgeschreven. betaal je aan de kassa, dan wordt het juiste bedrag afgeschreven.