Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
kristal1 - 18-04-2012 22:03:28
Geldzaken & Recht

Relift xs

Ik heb 2 april een proefmonster van relift xs en derma science skin cream aangevraagd via de link op face book. dit heb ik zelfs 2 x gedaan, die ander op een ander creditcard nl. op de naam van mijn man!! de kleine lettertjes ook niet echt gelezen. ik dacht lekker goedkoop. pas zaterdag 14 april kreeg ik 2 potjs relift, die op mijn naam en de naam van mijn man. dus smeren maar, mijn huid vond ik heel droog aanvoelen naderhand.

vandaag gebeld om af te bellen, kreeg een engels sprekende "dame" aan de telefoon, vond haar niet echt vriendelijk en ze zei me dat de proeftijd al voorbij was en dat er 100 euro of pond/dollars? van de rekening gehaald zou worden.
wat? de proeftijd van 14 dagen al voorbij, hoe kan dat nu, ben pas afgelopen zaterdag beginnen met smeren dus 5 dagen (grrrrrr) ze zei dat de proeftijd aanvangt tijdens het bestellen en dat was dus volgens haar 2 april toen ik besteld had. dus eigenlijk lukt het je niet eens om het uit te proberen zei ik want ik krijg het binnen en dat moet je gelijk al afbellen?
ik was echt kwaad.

heb direct visa gebeld en de bank gebeld en die zeiden dat ze er al vanaf wisten en dat ze niet zomaar geld van je rekening kunnen halen. ze hebben het bij mij ook nog niet gedaan, alleen de verzendkosten. zodra het zou gebeuren moet ik visa weer bellen en dan kunnen zij het bedrag terughalen maar dan moest ik wel een bericht hebben ontvangen van dat bedrijf dat ik heb afgezegd
en mij eigen e-mail die ik zelf heb gestuurd met het gegeven dat ik niets meer wil ontvangen.

wat een gedoe zeg, dus dit doe ik nooit meer!!