Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lp
lpgrijder - 19-04-2012 22:07:59
Auto & Vervoer

Garantie nieuwe ford fiesta lpg

[quote=remcob schreef op zaterdag 16 apr 2011, 09:22]hoi arnol,

sorry ik had je eerste reactie niet gezien.

de storing van de lpg installatie is gelukkig verholpen. op dit moment heeft de auto 24000km op de teller staan en heb ik geen problemen meer gehad.

de servicebeurt van 20.000km was even schrikken,... € 465,- !!
en dat voor een auto van 7maanden oud.
het blijkt dat er een lpg filter vervangen moeten worden bij de eerste beurt, vandaar de hoge kosten!

de lpg aansluiting is inderdaad niet altijd even handig! vooral als je net niet goed naast de pomp staat maar toch wilt tanken gaat het mis.. ik heb al 1x het verlengstuk krom gebogen hierdoor! ik geloof dat de nieuwe iets van € 35,- kost..

veel plezier met je auto..

hey, ik ben ik de pen geklommen bij de onverwachte kosten bij een 20.000 beurt mbt de lpg installatie. ten eerste kwamen ze er pas mee halverwege het onderhoud, dat het langer ging duren omdat ze even vergeten waren dat het een lpg auto was (onderhoud bij de dealer waar ik m gekocht had) en gemakshalve gaven ze aan dat het dus 465 moest kosten.
dikke brief op poten geschreven en na een gesprek op hun kantoor zijn de kosten voor het lpg onderhoud er alsnog afgehaald.
ik ga de volgende keer wel even shoppen voor het onderhoud want dit is te gek natuurlijk.
groetjes

jaap