Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kr
kristal1 - 21-04-2012 23:09:24
Geldzaken & Recht

Relift xs

Hoi carlal en noaka,

had ik ook maar na dat telefoontje mijn creditcard direct laten blokkeren maar heb nog 2 dagen gewacht en toen gebeld!! toen zeiden ze dat er al 97 euro was afgehaald van de ene en de andere creditcard dus 2 x 97 euro. stom, stom, stom.
nu een formulier toegestuurd gekregen van visa, die moet ik invullen, gelukkig heb ik wel de codes gekregen van die "dame". en ja dus ook nog een tijdje wachten voordat je een nieuwe creditcard hebt maar ik moet wel toegeven:

als ik de creme 's ochtends op mijn gezicht smeer, is mijn gezicht wel strakker, vooral onder de ogen. hebben jullie het al geprobeerd? maar dat neemt niet weg dat ze de boel bedonderen, het wordt pas bezorgd als de "proeftijd" zoals zij het noemen al om is en dat je dan vaak te laat bent met het annuleren.
nu maar hopen dat de mensen van visa het geld terug kunnen halen.

noaka, misschien nog wel even bellen of mailen met die lui om officieel af te melden. je krijgt dan codes door en die zijn nodig als je het formulier invult van visa o.i.d. zodat zij daar iets mee kunnen, hoop ik!!