Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shardik1 - 23-04-2012 15:12:16
Geldzaken & Recht

Relift xs

Hallo allemaal,

ik heb ook eergister die spullen bestelt via een link in het ad, wilde nu alles alvast annuleren, maar kom er dus nu achter dat al die linken die ik heb niet bestaan.
baal als een stekker, ik ben altijd zoooo voorzichtig.
ik heb net het tel nr van relift gebelt, is een engelse dame, en mijn engels is niet zo goed, dus na veel gestuntel, kreeg ik te horen dat ik rond 6 uur terug moet bellen dan is er een nederlandse dame... ik hoop het van harte.
ik heb ook de nederlandse derma gemailt dat er oplichters met hun naam bezig zijn, de naam die ze mij gegeven hebben van de proefmonsters bestaat helemaal niet is zelfs nog open voor domeinnaam...

nog 1 vraagje, ik heb geen banknr op hoeven geven, ik heb alleen de proefmonsters bestelt, van relift en derma, 2 x.
zit ik nu ook in die giga problemen van zomaar afschrijfingen? het lijkt mij niet want ze hebben geen banknr, maar ben wel heel erg bang