Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvanbruggen - 24-04-2012 10:39:08
Voeding & Gezondheid

Locaties dela beperkt

Goededag,

als medewerker van dela reageer ik graag op uw vraag. er blijkt hier sprake van een misverstand.
het klopt dat dela in deze regio gebruik maakt van de dienstverlening van uitvaartcentrum amsterdam zuid. dit is de naam van de organisatie die namens dela de uitvaarten in hilversum verzorgt.
dit uitvaartcentrum is echter niet de locatie waar overledenen uit hilversum opgebaard worden.
het opbaren gebeurt namelijk in de woonplaats van de overledene. dat staat zo ook omschreven in onze polisvoorwaarden. voor mensen die in een verzorgingshuis wonen geldt zelfs dat het opbaren later ook mag plaatsvinden in de plaats waar deze persoon woonde voordat hij of zij naar het verzorgingshuis ging.
voor uw buurvrouw geldt dus dat zij later opgebaard mag worden in hilversum of in de laatste woonplaats waar zij woonde voordat ze naar het verzorgingshuis ging (wanneer dat een andere plaats was dan hilversum).
ik hoop u bij deze gerustgesteld te hebben.

met vriendelijke groet,
yvonne van bruggen
dela