Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

leograper
leograper - 27-04-2012 13:24:21
Voeding & Gezondheid

Wees gewaarschuwd relift xs

Hallo marian, wij hebben niet gebeld, maar direct een bericht gestuurd, met, niets ontvangen, geld terug, en waarom proberen meer geld er af te halen.
ook aangegeven dat als zij niet over de brug komen wij verdere stappen zullen ondernemen), hierna kwam men met vragen over een order id etc, die volgens mij niemand hier heeft.
ben nu afwachtende het antwoord op het 2e bericht, met meer info waarmee zij de transactie moeten kunnen vinden.
het is overigens heel goed mogelijk dat 1 of meerdere onderdelen van hun netwerk (zweden, gb, usa etc) wel een soort van legaal zijn en dat ze alleen in de usa/gb proberen te cashen van onze rekeningen.
sterker nog, kan best zijn dat de dame aan de telefoon/degene die de mail beantwoord, helemaal niet op de hoogte zijn hiervan..
ben overigens wel benieuwd wel stuk software jij bedoeld, want ik heb werkelijk van alles aan boord (als it'r) en het enige verdachte is de popup, en de fa. world of trust zegt dat deze niet te vertrouwen is, maar een virus, nee, niet aanwezig...
groet,
leo.