Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 27-04-2012 20:04:09
Garantie & Verzekeringen

Afkoop lijfrente verzekering met vergoeding kosten achmea regeling

Dat de teveel betaalde administratie in de "slapende" beleggingsverzekering wordt gestort is in het recente verleden door de nat. ombudsman met banken en diverse belangenorganisaties afgesproken ( woekerpolis - procedure) en in algemeenheid door vele verzekeringsmaatschappijen, banken overgenomen dat niet is gekozen voor een uitbetaling maar een verhoging van de verz. waarde. u kunt het nogmaals vragen maar ze zullen echt geen uitzondering willen maken om geen
precedent (uitzondering) op deze afspraak te maken, ik geef u heel weinig kans.

zoals vladja reeds opmerkt is iedere verz. mij wettelijk verplicht geworden om op uit te keren bedragen 52% inkomstenbelasting in te houden, die (pas) in het volgend kalenderjaar bij uw belastingaangifte kan laten verrekenen / terug laten betalen.