Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-04-2012 17:21:55
Garantie & Verzekeringen

50% uitbetaling van schadebedrag

Hanneke

het gedrag van (jonge) honden kan je vergelijken met het gedrag van kinderen. een hond/kind dat geen aandacht krijgt en aan zijn lot wordt overgelaten, terwijl volwassenen ergens anders mee bezig zijn, zal gaan klieren. jouw voorbeelden zijn voorbeelden van vragen om problemen. die hond hoort activiteit, maar kan daar niet aan deelnemen., dus uit zijn frustratie. zeker een hond die niet gewend is te worden opgesloten. een vreemde omgeving bestaat niet voor een hond. waar jij bent is zijn omgeving. geef hem toegang om bij je te komen en er zal niks gebeuren. jij slaapt, hij slaapt. sluit hem op en hij hoort jou dingen doen zonder dat hij er bij kan en je creƫert opnieuw een probleem.
de benadeelde neemt geen risico. de baas van de hond neemt een risico en is gewoon dom bezig dus 100% aansprakelijk.
als baas van die hond hoor je ook je verantwoordelijkheid te nemen. claimen bij de verzekering prima. daar ben je voor verzekerd, maar betaald die verzekering maar 50%, dan hoor jij per direct al met de andere 50% over de brug te komen.