Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 02-05-2012 01:58:32
Computers & Telefonie

Mag ik contract simpel verbreken ?

Opzeggen kan altijd, enkel zul je je abonnement gewoon moeten betalen (misschien heb je dit al vooruit gedaan). jouw telefoonnummer zal waarschijnlijk al die tijd ook niet vrijgegeven worden zodat overstappen niet gaat.

mijn advies is; opzeggen bij simpel (komt toch nooit goed, klantenservice doet toch niets voor je), neem jouw telefoonnummer als verlies, neem prepaid en bel enkel alleen als het echt nodig is (legio mogelijkheden om via voip graits/voor zeer weinig te bellen en sms'en)

overigens is de kans ook nog aanwezig dat je helemaal niet buiten de bundel gebeld hebt. het is standaard bij simpel dat ze trucjes (lees: oplichting) toepassen om je geld uit de zakken te kloppen. met 2 euro 50 voor 100 minuten kunnen ze natuurlijk ook nooit, fc utrecht, vitesse, heerenveen, ado en rjc sponsoren.